Translate

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Juhlalautaset


Ihastuttiin vaimon kanssa aikoinaan näihin lautasiin ja sopivasti sattuivat olemaan nyt tarjouksessa. Pitihän niitä se 8 kpl ostaa. Meillä syödään siis jatkossa juhlan kunniaksi (ja viikonloppuaterioita) Villeroy & Bochin lautasista.

Jouluksi haluaisimme romanttisen (myös minä!) ja yhtenäisen kattaussarjan liemikulhoineen päivineen.
Parasta olisi löytää joku koko satsi jostain kirpputorilta tai vastaavalta, mutta taitaa olla epärealistinen haave. Ehdotuksia?

5 kommenttia:

 1. Classy! :) Hei, mun mielestä ei ole epärealistinen haave toi sarjan löytäminen kirppikseltä - kyllä niitä aina välillä näkyy. Mut riippuu tietysti myös paljon siitä, haluaako jotain Arabiaa tai muuta "merkkiä", vai saako olla joku made in tsekkoslovakia. Mun mielestä ainakin Hobby Hallilla on jossain vaiheessa ollut myös jotain tällaisia sarjoja?

  VastaaPoista
 2. Kävinkin heti kattomassa... Ei siellä nyt näkynyt olevan, mutta tuolla V&B:lla on iiiihania, romanttisia sarjoja. Sähän voit aloittaa keräyksen vaikka heti huomenna, naistenpäivän kunniaksi! ;)

  VastaaPoista
 3. Me ostettiin Hobby Hallista sellainen aterinsetti missä oli kaikki mahdolliset kehvelit, joten ei tarvii olla välttämättä mitään merkkimerkkiä. Tosin ei sekään haittaa :)

  Noita V&B:n country-sarjoja ihastellaan meilläkin aina.
  Jotenkin musta kattaus (ja kukat, kyntteliköt...vähän gayta muuten ;) ) tekee perusruuastakin juhlallisempaa. Tosin harvemmin arkena panostetaan, mutta joskus kuitenkin.

  Ollaan ajateltu pikkuhiljaa hankkia näiden perus Teema-astioiden ja Muumi-mukien lisäksi vähän muutakin.
  Noi uudet lautaset on älyttömän hienot! Ja niiden kanssa voi laittaa pöytään jotain kirppislöytötarjoiluastioita vaikka ovatkin "moderneja" :)

  Jouluksi haluttais sellainen yhtenäinen kattaus, siitä saisi hienon muiston "lapsuudenjoulusta" muksuillekin.

  VastaaPoista
 4. No ei oo gayta, ku nykyaikaa! :D

  Ja oi. Aatelkaa sit kun te ootte harmaahapsia ja teidän lapset tulee omien perheiden kanssa kylään ja te laitatte sen rakkaan astiaston pöytään... <3

  Kyllä ruuasta ja yhteisistä ateriahetkistä pitää saada nauttia myös muilla aisteilla. :)

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä aisteista :)
  Maku on tärkeä, mutta kokonaisuus tulee silmien ja kaikkien muiden aistien kautta.
  Ja tuo mielikuva meillä on kanssa ollut mielessä, koko perhe koolla, pöytä koreana ja vaari saa hemmotella lapsenlapsia antamalla herkkuja salaa ja kertoa tarinoita :)

  VastaaPoista