Translate

torstai 11. huhtikuuta 2013

Aina ei mene ihan putkeen

Aluksi pahoittelut blogihiljaisuudesta. 
Olemme muuttaneet uuteen kotiin ja kaikki aika on mennyt järjestelyihin ja juoksevien asioiden hoitamisiin. Nettiyhteys on vielä hitaan puhelimen kautta tulevan kyhäelmän varassa joten puolipakollista nettipaussiakin on ollut.
Laitan uudesta keittiöstä sitten aikanaan kuvia jahka tavarat ovat löytäneet paikkansa ym. 

Nyt arkikokkailukin on ollut sellaista harjoittelua, kun liesi on vaihtunut induktioon ja uunissakin on ominaisuuksia kuin pienessä tietokoneessa. Niistäkin ehkä lisää joskus myöhemmin.

Sitten päivän arvoitukseen. Arvaatko mitä kuvassa on?


Kyllä. Kyseessä on leipä. On se! Toinen taloutemme aikuisista kokeili ensimmäistä kertaa leipäkonetta (en paljasta kumpi) ja tuotos on kuvassa nähtävissä. Jostain syystä leipä jäi kyllä syömättä. Ei oikein selvinnyt mikä siinä meni pieleen, mutta nähtävästi joku ei oikein toiminut.

Onko teillä leipäkone käytössä ja jos on niin kerro hyviä vinkkejä?

5 kommenttia:

 1. :D :D Aina ei voi onnistua. Ettekö maistaneet edes?

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä ehkä koomisin leipä ikinä ;)

  Tuo induktio on kyllä ihmeellinen. Kiirettä saa pitää että on kauha kädessä kun ruoan pannuun laittaa. Tosiaan joutuu vähän harjoittelemaan edellisen tuskastuttavan hitaan lieden jälkeen!

  Onnea uuteen kotiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, täällähän on uusia kommentteja, kiva :)
   Oli "vähän" naurussa pitelemistä kun leipä tuli koneesta ulos :D

   Induktioliesi meinasi ensin vähän hirvittää, mutta nyt se on jo loistava kumppani. Lämpötila reagoi heti ja liesi antaa tasaisen! lämmön. Ihan loistava väline siis.

   Niin ja onnea uuteen kotiin teillekin, välillä on tullut vilkuiltua kauniita kuviakin ;)

   Poista
 3. sain äitienpäivälahjaksi n 5 vuotta sitten leipäkoneen! no eipä siinä mitään kun leipuri tuli mukana ;) eli mieheni on käyttänyt konetta menestyksekkäästi, leipoen ohjekirjasen mukaan toodella maukasta vehnäleipää, myös perhejuhliimme ja joululahjaksi asti. suosittelen siis koneen ohjekirjaa.

  VastaaPoista